Tüm blog yazıları

QMex SaaS, Düşük Maliyetli Kalite Yazılımı Çözümü

May 10 2021 Genel

Paylaş:

QMex, ilaç sektörü, ilaç yan sanayi, tarım ilaçları, kozmetik, veteriner, biyoteknoloji vb. birçok sektörde edindiği deneyimlerini, SaaS modeliyle birleştirerek QMex SaaS çözümünü hizmete sundu.

Öncelikle kısaca SaaS kavramından bahsedelim. SaaS, açılımı Software as a Service olan, yazılımların hizmet olarak sağlandıkları çözümdür. SaaS yazılımları, BTS Bilişim gibi hizmet sağlayıcılar tarafından bulut tabanlı olarak sunulur, kullanıcıları tarafından internet üzerinden erişilir. Örneğin Microsoft Office 365 bir SaaS çözümüdür.

 

QMex Saas

QMex SaaS nedir?

QMex SaaS, QMex Kurumsal Kalite Yönetim Sistemi ‘nin hizmet olarak sunulduğu bir kalite yazılımı çözümüdür. QMex yazılımını ve gerekli alt yapıyı sağlayacak ve/veya yönetecek yeterli kaynağı olmayan firmalar için sunulmaktadır.

 

QMex SaaS çözümünün avantajları nelerdir?

Kiralama modeli ile maliyetleri düşürme

Yazılım ihtiyaçları doğrultusunda işletim sistemi ve veri tabanı vb. yazılım lisansları, yedekleme, hosting, güvenlik, donanım ihtiyaçları, bu yazılım ve donanımların güncelleme maliyetleri ve yönetim, bakım operasyonlarına ayrılacak insan kaynağı giderleri vb. bulunmaktadır. QMex SaaS ile kullanıcı sayısına göre kiralama avantajı, maliyetinizi tahmin edebilmenizi sağlar. QMex SaaS Yazılımın başlangıç ve işletme maliyetlerini düşürür.

 

Hızlı ve kolay devreye alma

QMex SaaS ile yazılımın sistem gereksinimleri nedeniyle yazılım ve donanım ihtiyaçlarının temin edilmesi süreci ortadan kalkacağından hızlı ve kolay bir şekilde yazılımı kullanmaya başlamayı sağlar. Aynı zamanda QMex ‘in içerdiği hazır süreçler, parametreler ve doküman seti bunu desteklemektedir.

 

İhtiyaçlara göre ölçeklendirme

Yazılımın kullanımıyla doğru orantılı olarak veri artışı nedeniyle, yazılım ve donanım kaynaklarında yeni ihtiyaçlar doğabilir. Bu ihtiyaçlara uygun ölçeklendirme süreçlerini ve giderlerini düşünmenize gerek kalmaz. Optimum performans sağlayacak şekilde ölçeklendirme QMex Saas kapsamında sunulur.

 

Yazılım güncellemelerine ücretsiz sahip olma

Anlaşma süresi boyunca yazılım güncellemelerinden haberdar olur, daima en güncel sürüme ek maliyet olmadan sahip olabilirsiniz.

 

İnternet üzerinden lokasyon bağımsız erişim

QMex SaaS, kalite yazılımına internet üzerinden erişim sağlanarak kullanıcıların internete eriştiği her yerden, bilgisayar, tablet, telefon üzerinden yazılımı kullanabilmelerini sağlar. Ayrıca QMex Mobil Onay Modülü ile onay işlemlerini optimum sürede gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ücretsiz, hazır entegrasyon servisleri

QMex Kurumsal Kalite Yönetim Sistemi ‘nin hazır web servisleri ile ERP, HR vb. 3. parti sistemler ile entegrasyonlar mümkündür. QMex SaaS, entegrasyon servislerini ücretsiz olarak sunmaktadır.

 

Süreçlerinize uygun özelleştirme

QMex ‘in hazır süreçleri dışında, kalite süreçlerinize uygun olarak iş akışlarında özelleştirme imkanı bulunmaktadır. Yapılan uyarlamalar, yazılım güncellemelerinden etkilenmeyecek şekilde korunur. QMex SaaS kapsamında da uyarlama ihtiyaçlarınıza çözüm üretmeye devam ediyoruz.

 

QMex ‘in içerdiği süreçlerden bazıları;

  • Doküman Yönetimi
  • MBR Yönetimi
  • Değişiklik Kontrol Yönetimi
  • Sapma Yönetimi
  • Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler
  • Müşteri Şikayetleri Yönetimi
  • Artwork Yönetimi
  • Limit Dışı Durum Yönetimi
  • Farmakovijilans Yönetimi
  • Eğitim Yönetimi
  • Kalite Yönetim Sistemi

 

QMex yazılımı ile ilgili detaylı bilgi için Firmanıza Kalite Dokunuşu yazımızı okuyabilirsiniz.

QMex SaaS ile QMex ‘in sunduğu tüm özelliklere düşük maliyetle, hızlı ve kolay bir şekilde sahip olmak için bizimle iletişime geçin.