Tüm blog yazıları

BTS BİLİŞİM, FİRMALARIN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNE EŞLİK EDİYOR

Mar 08 2021 Basın Odası

Paylaş:

Yönetimi, yazılımcıları, kadrosu ve tüm ürünleri ile yüzde 100 yerli bir firma olan BTS Bilişim Hizmetleri, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yazılımlarıyla firmaların en verimli iş ortağı konumunda. Hizmetleri hakkında bilgi aldığımız BTS Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Nadi Tanca, “Müşterilerimize dijital ortamda sürdürülebilirlik sağlarken onların iş süreçlerini de iyileştiriyor ve karlılıklarının artmasını sağlıyoruz.” diyor.

BTS Bilişim’in kuruluşu ve hizmetleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Daha çok veriyi daha az maliyetlerle yönetmemiz gereken  günümüzde, iş modellerini ve işleyişlerini hızlı bir şekilde dijital  platformlara uygun hale getiren fi rmalar geleceğin trendlerini  yakalamakta bir adım önde olacak. Biz de dünyadaki iş yapma  biçiminin değiştiğine inanan BTS Bilişim olarak 2011 yılından  beri yazılım sektörüne değer kazandırmak için çalışmaktayız.  Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin iş süreçlerinin  dijital dönüşümü ile ilgili çözümler üretiyor, kurumsal ve yenilikçi  yönetim anlayışımızla 170’in üzerinde fi rmanın ve 10.000’den fazla  kullanıcının dijital dönüşüm yolculuklarına eşlik ediyoruz.

Çözümleriniz hangi sektörlerde daha yaygın olarak kullanılmaktadır?

İlaç üretiminden gıdaya, kimya sanayinden laboratuvara, tekstil  sanayinden bankacılık ve fi nans sektörlerine yazılım çözümleri  üretmekteyiz. Böylece GxP başta olmak üzere kalite güvence  yönetimi süreçlerine yönelik verdiğimiz eğitim&danışmanlık  hizmetlerimiz, Microsoft ve HCL çözüm ortaklığımız ile kalitenin  bilişimle kesiştiği her noktada yer almaktayız. 

Ürünleriniz ve özellikleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Değişen teknolojiyi sürekli takip eden BTS Bilişim olarak iş  süreçlerinde yıllardır kazandığımız deneyimi ve teknolojiyi etkin  kullanarak yüzde 100 yerli kurumsal iş akışı platformumuz olan  QMex Workflow’u geliştirdik. QMex Workflow tüm iş süreçlerinizi  

dijitalleştirmek, mevcut sistemlerinizle uyumlu, entegre modüllere  sahip ve esnek geliştirme altyapısı sunan elektronik iş akışı sistemidir.  QMex Workflow süreçleri dijitalleştirmenin yanı sıra dashboard, trend  analizleri, grafi k raporlamalar, KPI yönetimi vb. özellikleri barındıran  bir yapıya sahiptir. Bu platformda müşterilerimiz kendi iş süreçlerini  dijital ortama kendileri taşıyabiliyor veya bizden destek alabiliyorlar.  QMex Workflow ile hızlı, güvenilir ve sağlam çözümler sunuyoruz. İş  süreçlerini kağıtsız ortama taşıyarak ofi ste yapılabilecek tüm işleri  lokasyon fark etmeksizin internet tabanlı yapılabilir hale getiriyoruz.

KURUMA ÖZEL GELİŞTİRİLEN ÖZEL UYGULAMALAR 

QMex Workflow platformunda kuruma özel geliştirilen  uygulamaları ilaç sektörü dışında bankacılık, kozmetik, kimya, yem,  gıda sanayi gibi birçok lokomotif sektör tarafından tercih ediliyor.  TBank ve Yapı Kredi Bankası gibi bankacılık ve fi nans sektöründen  farklı kurumlarda kredi değerlendirme, tahsis ve tebliğ süreçleri,  kredi skorlama, müşteri bilanço bilgileri, kredi kullanımları, teminat  mektupları, yasal raporlama, network konfi gürasyonları, sözleşme  yönetimi gibi iş süreçlerini QMex Workflow ile başarıyla dijital  ortama taşıdık. Ayrıca QMex Workflow ile Ali Raif, Abbott, Bayer, Abdi  İbrahim, Deva, Nobel, Santa Farma, Neutec gibi kuruluşlarda ise  masraf bildirimleri, satın alma proje yönetimi, sözleşme yönetimi,  fazla mesai takibi, performans değerlendirme, kongre-etkinlik  takibi ve değer aktarımı, bakım-onarım, kalibrasyon-kalifi kasyon,  yıllık ürün değerlendirme, teknoloji transferi, yeni ürün bildirgeleri,  ar-ge ve ruhsatlandırma süreçleri, fi yat bildirimleri gibi süreçleri  dijitalleştirmekteyiz. 

 

www.mallreport.com.tr