Tüm blog yazıları

Müşterilerimizin Kârlılıklarını Artırıyoruz

Mar 10 2021 Basın Odası

Paylaş:

BTS Bilişim olarak, kurulduğumuz 2011 yılından bu yana, kurumsal ve yenilikçi yönetim anlayışımız ile 170’in üzerinde firmanın ve 10 binden fazla kullanıcının dijital dönüşüm yolculuklarına eşlik ediyoruz. Müşterilerimiz, müşterilerine dijital olarak dokunması gereken bir dönemde…

İlaç üretiminden gıdaya, kimya sanayinden laboratuvara, tekstil sanayinden bankacılık ve finansa dek, yazılım çözümleri sunuyoruz. Böylece GxP başta olmak üzere, kalite güvence yönetimi süreçlerine yönelik verdiğimiz eğitim ve danışmanlık hizmetlerimiz, Microsoft ve HCL çözüm ortaklığımız ile kalitenin bilişimle kesiştiği her noktada yer almaktayız.

İŞ SÜREÇLERİNİ İYİLEŞTİRİYORUZ

Yönetimi, yazılımcıları, kadrosu ve tüm ürünleri ile yüzde 100 yerli bir firma olarak, bilgi teknolojileri alanında elde ettiğimiz multi sektörel deneyim ve uzmanlığı, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yazılımlar ile ulusal ve uluslararası müşterilerimizin en verimli iş ortağı olmayı ve ihracatımızı artırmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Müşterilerimize dijital ortamda sürdürülebilirlik, izlenebilirlik, veri bütünlüğü sağlarken, aynı zamanda iş süreçlerini de iyileştiriyoruz. Bunun sonucunda verimlilik, şeffaflık, maliyet avantajı ve yönetilebilirlik sayesinde kârlılıklarını artırıyoruz.

www.businesslife.com.tr