Tüm blog yazıları

Dijital Dönüşümde Süreklilik

May 07 2021 Basın Odası

Paylaş:

Pandemi ile Dijitalleşen Dünya,

Dijital Dönüşümde Sürekliliği Yakalamalı…

Yazılım dünyayı  büyük bir hızla değiştirmeye devam ederken şirketlerin de yönetsel ve operasyonel süreçleri bu değişimden ciddi şekilde etkilenmekte. Pandemi ile birlikte birçok firma dijitalleşmek zorunda kaldı ve bu sürece hızlı bir şekilde ayak uydurmaya çalışıyor.

Dijital dönüşüm sürekli olmalı…

Daha çok veriyi daha az maliyetlerle yönetmemiz gereken günümüzde firmalar, iş modellerini ve işleyişlerini hızlı bir şekilde dijital platformlara uygun hale getirerek bir adım önde olabileceğini belirten BTS Bilişim Genel Müdürü Nadi Tanca; “Dijitalleşmeden yapamayız! Hayattaki birçok şeyi dijitalleşti. Pandemi de hayatımızdaki birçok şeyi değiştirdi, dijitalleştirdi.  Pandemi; kaçamayacağımız dijitalleşmeyi bir adım öne çekti ve dijitalleşme artık geçmişi, bugünü, geleceği aynı anda düşünmeyi gerektirmekte ve süreklilik teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

Dijital dönüşüm sektör liderliğini getirir…

İlaç üretiminden gıdaya, kimya sanayinden laboratuvara, tekstil sanayinden bankacılık ve finans sektörlerine yazılım fırsatları sunan ve iş süreçlerinin dijital dönüşümü ile ilgili çözümler üreten BTS Bilişim Genel Müdürü Nadi Tanca; “Dijital dönüşüm, firmaların müşterilerine rakiplerine oranla daha hızlı ve daha kolay cevaplar vermesini ve dolayısıyla etkili bir rekabet ortamı oluşmasını sağlar. Dijital dönüşüm sayesinde kurumları tehdit eden unsurlar önceden fark edilir ve aksiyon alınması sağlanır. Etkili bir dijital dönüşüm gerçekleştirmiş olan firmalar, bu dönüşümün olumlu etkileriyle hızlı bir şekilde sektöründe lider olmaya başlar ve özellikle finansal anlamda hızlı bir yükseliş gerçekleşir” açıklamasında bulundu.

Yönetimi, yazılımcıları, kadrosu ve tüm ürünleri ile yüzde yüz yerli bir firma olarak Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yazılımlar ile ulusal ve uluslararası iş ortaklarına hizmet veren BTS Bilişim dijital ortamda sürdürülebilirlik, izlenebilirlik ve veri bütünlüğü sağlarken iş süreçlerini iyileştiriyor şeffaflık, maliyet avantajı ve yönetilebilirlik sayesinde karlılıklarının artmasını sağlıyor.